Benőke vinnyogva picsogott. Gecigyorsan pörgött le előtte élete filmje. Az egyik pillanatban még a kis Fajával kilenc évesen gyufáztak a templom mögött, a másikba meg mata beállva a ballagás után a Panó klotyójába rókázott. A valóságban meg teljesen kiszolgáltatottan fityegett ruhaszárító kötéllel négy görbe akácfához kötözve. Piros boxergatyája a lábszáráig lehúzva, hiába rángatta, mint mérgezett egér azt a kurva nejlonkötelet, nem bírta magát kiszabadítani, inkább kajakra bevágta vele csuklóját-bokáját. Neki aztán pofázhatott volna Uri Geller: - Benő, tiéd a színpad! Lófaszt csinált volna, de nem Houdini szabadulóművész show-t. Az egyik bula pillangókést pörgetett, a másik meg mind valami Lara Croft klón, az orráig emelte a lábát, tutira azért, hogy a közepén Big Mac talpvastagságú MBT csukájával rúgja szét a fejét.
 
 
Biztos bugázta valahonnan. Amúgy meg oly mindegy, hogy mivel csapja szét a koponyáját, amíg a másik suna a torkát metszi, de előtte még az is megeshet, hogy simán passzióból kiheréli. Most élete mozija pont ott tartott, amikor kábé tíz éve hetekig az pörgött a Blikkbe meg az RTL-en meg mindenhol, hogy egy taxis csókát brutálisan agyonvert két patacipős szökött intézetis luvnya. Pedig a lúzer fuvaros csak akciósan akart szopatni. És Benőkének is milyen nyerőn kezdődtek ma a dolgai.
Pont vágott át az erdőn, amikor leszólította a két junior suna egyike. Tudja a halál, hogy honnan kerültek elő. Benő olyan 16-nak saccolta őket, de mindkettő patronérett. Az egyik a sima fekete sérójával, topjával, elöl ipszilont kirajzoló sztreccses kis púzó rövidnacijával tényleg tiszta Lara Croft, a másik meg szőke lófarkas, fordított bézbólsapkás, gusztán feszes alma csöcsökkel.
- Adsz cigit? - kérdezték.
- Ha leszoptok. – tolta séróból a benőkésen szánalmas poént, de ezek bazdmeg, mint akit a tornatanár szólít ki a sorból a bakhoz, már húzták is le a sliccét. A kis pöcsvakarék Benőnek beletelt vagy két percbe, mire leesett, hogy mekkora Jackpotot kaszált, és addig már át is passzolta a Lara klón Benő lompos mikrofonját a lófarkasnak további torkoskodásra. A telhetetlen gyökér persze vérszemet kapott: -Ez egy faszszopó, ez meg egy seggnyaló, de mindegyiket dugom, mert így a jó!- ugrott be neki kedvenc Ganxta Zolee szövege és akkor má’ mikor próbálná ki ezt a kombót, ha nem most? A muterja elzavarta a nagymutihoz az erdőbe, ha már úgy se csinál semmi hasznosat. Minden szart bepakolt, hogy vigyen az öreglánynak. Nagymama emberes aranyérrel szívószik, ezért visz neki nedves tisztasági kendőt is. A kiscsajoknak kikapta a kosárból a Drogeri Markt plasztik dobozos cuccost, pucsított, azok meg rögtön vágták, hogy melyik a soros extra és a gyorstisztítást követően  Lara nyelve már fúródott is Benő rózsájába. És aztán meg már nem bírta ki a kis recskabajnok elméleti szakember, hogy ne próbálja ki régi, Hustleren látott extrém vágyát, a nagymutinak küldött ruci szárító is kikerült a kosárból és kikötöztette magát a kiscsajokkal. Így vált a vezetékes napenergia üzemeltetésű szárító berendezésből alkalmi szado-mazo segédeszköz. Ekkor már tele volt a csajok bukszája ezzel a kis perverz pöccsel, nem érezték pariba a cigivel az igénylistát, és Benőke kénytelen volt növelni a tétet, egy-egy piros almát is beígért a nagyinak csomagolt kosárból. A csajszik egy rövid kupaktanácsot tartottak, végülis a nevelő otthonban az igazgatónő férje ettől vadabb műsorért se ad többet egy-egy fonnyadt almánál, de aztán bepróbálkoztak még valamit kipasszírozni Benőből. Az újra felspannolt önjelölt Ron Jeremy pedig belement, hogy megkapják a csajok az üveg Dankó Pistát is. Merthogy a nagymuternak a vörösbor javítja a vérképét, azt is küldött az anyja. De úgyis olyan szenilis az öreglány, hogy csomószor délelőtt azt hiszi kétezer-kilenc van, délután meg, hogy ezerkilencszáznyolcvankilenc. Majd kivárja Benőke, hogy megboruljon a nagymuti ídősíkja és mesét meséltet vele, mint amikor ujjszopizó kis tökös volt és aztán meg mindent bekajáltathat vele. Meg abba is belement, hogy miután  kikötözték, Lara meg ráül a fejére és amíg ő kinyalja a csaj elszívhat egy cigit, de addig a lófarkas szöszi tolja a mélytorkost. Lara még a filterhez sem ért, de Benőke már bele is durrant a lófarkas gigájába. Na, eztán akarta a szöszke levágni a pillangókéssel a ruhaszárítót Benőről, Lara meg simán izomlazított a magas lábemeléssel, mert begörcsölt amíg Benőke fején ült. A gyík ezt értette félre, lófaszt se akarták kinyírni. A két kiscsaj először kajakra nem vágta, hogy mi a pálya, majd csak amikor Benő elkezdett motyogni, hogy: ne öljetek meg! – röhögtek fel hitetlenkedve.  Lara Benőke pecsétes piros boxerére nézett és a csikket vigyorogva elpöccintve így szólt:
- Nyugi Piroska, nem bánt a farkas, meg amúgy is, rögtön jön a vadász! -  ekkor már a lófarkas is röhögött és kihasználva „Benő-macsó” beparázását, kirántotta a zsebéből a cigisdobozát: - Van zsákodban minden jó: alma, piros Marlboro! – dúdolta kajánul.
 – Lejmoló, átbaszós  kis faszpörgettyű intézetis kurvák, faszombazmeg egy-egy szál cigiről volt szó, az meg több mint fél doboz! – visított Benő, de akkor eldördült egy lövés, a két kiscsaj meg gyorsan elhúzott a sűrűbe.
 
 Egy vadász keveredett a tisztásra, Benő újra beparázott, de a vadász is. A polgi jött ki szalonkázni és meglepte ez a tömeg. Faszt se akarta időközi választások előtt reklámozni, hogy szezonon kívül vadászik, gyorsan vissza is iszkolt az ösvényén a sűrűbe, hátha nem ismerik fel. Benő meg picit elszégyellte magát, hogy milyen gyorsan előbújt belőle a kispályás sóher. Sok volt neki ennyi stressz egyszerre. Kétszer is azt hitte, megölik, ki nem szarja le a fél doboz cigit, örüljön, hogy luk van a seggén, ráadásul frissen kinyalt. Összeszedte a földről a kosarat, visszapakolta az elgurult almákat, és a bor is megmaradt, mert a csajok a lövéstől betojtak, gondolták őket üldözi a jard és szajré nélkül elhúztak. Benőke meg iszkolt a nagymamához az erdei faházikójába, ahová az öreg néne kihurcolkodott, miután a nagyfater visszaadta a földi passzust. És most az egyszer tényleg azt kívánta, hogy ezerkilencszáznyolcvankilencet képzeljen a vén szenilis nagyi. Ő pedig majd mind kis ujjszopós porbafingó korában, odabújik a nagymama szoknyájához, aki megsimogatja a buksiját és elkezd neki mesét mesélni: Egyszer volt, hol nem volt…                 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda2.blog.hu/api/trackback/id/tr681428481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.10.07. 10:39:54

Nekem tetszett, volt benne pár jó poén :)

zsóka45 2009.10.07. 10:49:47

szép jónapot ! szerintetek ??

Styxx 2009.10.07. 10:58:02

Jó kis Piroska és a farkas átdolgozás. Vajon a filmet Kovi, vagy valamelyik akció rendező forgatná le jobban?

golyo1974 2009.10.07. 11:47:05

@Styxx: Szerintem kovi már leforgatta :)

Styxx 2009.10.07. 11:51:45

@Styxx:
:-) lehet, én leragadtam a Hókefélke és a hét törpénél:-)

yuriclear 2009.10.08. 11:09:26

ez nagyon-nagyon-nagyon szar volt

Szabi156 2009.10.12. 21:26:08

jó lesz ez... kicsit csiszolódik a stílus és kész...
legalább tudjuk mi történik Tardán :D
mondjuk Panóban régen volt már buli :D
süti beállítások módosítása